FETCH

ABOUT

FETCH

ABOUT US

BIOLOGISCH EN VERANTWOORD

met de hoogste kwaliteit

Gezond en lekker eten begint bij het gebruik maken van verse, onbewerkte producten. Wij werken uitsluitend met de puurste ingrediënten, die met respect voor mens en natuur zijn geproduceerd. Fetch gelooft in verantwoord genieten. Dit betekent o.a. dat we zoveel mogelijk met lokale seizoensproducten werken, die ook nog eens biologisch zijn. 

 

Ook maken we bewuste keuzes in de middelen die we gebruiken. Zo dragen we ons steentje bij aan de vermindering van wegwerp plastic door gebruik te maken van biologisch afbreekbaar weggooiservies, en zijn plastic rietjes verleden tijd. En door onze slimme inkoop en continuïteit van ons menu hebben we maar weinig voedselverspilling.

ABOUT US

Gezond, lekker en snel

Fetch gelooft in goed eten, juíst onder werktijd. Snelle maaltijden hoeven niet van mindere kwaliteit te zijn, integendeel zelfs! Wij bieden puur ambachtelijk en gezond eten, geserveerd in een luxe buffet of direct bereid in ons live cooking gedeelte. En dat alles in een prachtig ingericht grand café, waar je in huiskamerstijl even kan ontspannen tijdens je ontbijt, brunch of lunch. 

 

Bij Fetch kun je zorgeloos genieten van een goede maaltijd tijdens de pauze, en toch de mogelijkheid hebben om binnen een halfuur terug op kantoor te zijn. Vergadering tijdens lunchtijd? Geen probleem: je kunt bij Fetch gemakkelijk een heerlijke lunchbox bestellen!

IMG_1695.JPG

Een groot assortiment aan vlees-, vega- of vegan gerechten zijn heel de dag bij Fetch verkrijgbaar. Ons uitgebreide buffet bevat o.a. een yoghurtbar met noten, zaden en muesli, een saladebar met allerlei soorten verse groente, acht soorten rijk belegde ambachtelijke broodjes, vers bereide warme specials, snacks en allerlei frisse smoothies en sapjes.

See you at the salad bar

ASSORTIMENT

LIVE COOKING

Dagelijks een nieuw gerecht

Gevarieerd eten met elke dag een andere special, voor je neus bereid door onze chef-koks: in onze live cooking kitchen krijg je binnen een mum van tijd een warme maaltijd voorgeschoteld. Een Indiase curry, beef hotdogs, een schnitzel, pasta of vers visje tussen de middag? Onze chefs draaien daar hun handen niet voor om! Ook speciale dieetwensen kunnen direct opgepakt worden. 

 

Thema dagen

Het was nog nooit zo gemakkelijk om vegetarisch te eten als op Veggie Tuesday. En elke week serveren wij de ‘best burgers in town’ op Burger Friday! Uiteraard ook in vega variant verkrijgbaar.