FETCH

ABOUT

FETCH

EVENTS AT 

CATERING

Let us cater to you

Onze diensten zijn niet beperkt tot onze eigen locatie. Het is ook mogelijk om Fetch in te zetten als cateraar, op elke gewenste locatie in Nederland. Van ontbijt tot diner of bedrijfsfeest; de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard met de kwaliteit en flexibiliteit die je van ons gewend bent. 

 

EVENTS

Onze locatie voor jouw evenement

Onze prachtige locaties zijn tevens af te huren voor allerlei soort evenementen, helemaal tot in de puntjes geregeld. Denk aan een geheel verzorgde walking dinner, gezellige bedrijfsborrel, een foodtruck festival of chique kerstdiner; alles is mogelijk. Van perfecte hapjes tot de mooiste aankleding: Fetch regelt het allemaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

 

Daarnaast organiseren wij van tijd tot tijd onze eigen events. Zo hebben we elke maand de leukste VRIJMIBO, compleet met DJ, happy hour en gratis hapjes! Andere events zoals summer BBQ’s en andere borrels worden ook geregeld bij Fetch gehouden. Hou Facebook in de gaten voor de agenda.

IMG_1638.JPG

Het is ook mogelijk om Fetch de lunch tijdens vergadering of presentatie te laten verzorgen. Wij bereiden rijk belegde broodjes, handig verpakt in een mooie lunchbox. Gemaakt van puur ambachtelijk brood met biologisch vlees- en vega beleg. Ook een dinerbox mogelijk behoort tot de mogelijkheden. 

 

Bezorgd bij kantoren op loopafstand van onze locatie, anders af te halen. Bestel voor 09.00 en ontvang de box nog dezelfde dag.

LUNCHBOX

Helemaal verzorgd vergaderen